In de vorige blog heb ik geschreven dat je niet kunt falen, alleen als je dus opgeeft.

Soms zit er een struikelblok in de weg, waarvan het heel belangrijk is om eerst deze aan te pakken zodat de weg vrij is om jouw succes te behalen. Maar nu komt het dus. Nu niet schrikken. Hetgeen wat echt het meest in de weg zit, dat ben je 90% van de tijd zelf.

In de allereerste sessie van het 3 maanden traject van “Werken aan de Winkel” besteed ik veel tijd aan om jou echt te leren kennen, maar nog veel belangrijker, probeer ik je een goede spiegel voor te houden en jezelf jou goed te leren kennen, want geloof me dit is echt niet zo vanzelfsprekend als je zult denken. Op deze manier ga je naar jezelf kijken en ga je wellicht zien, dat wat jij zag, misschien niet of wel exact hetzelfde was wat een ander ook zag. Jezelf goed kennen en ook bereid zijn om aan valkuilen te werken, leren gebruik te maken van je kwaliteiten maakt dat je grotere stappen kunt gaan zetten om daadwerkelijk te komen waar jij heel graag wilt zijn.

Ego kan een lastige factor zijn, onzekerheid of juist te veel aan “onterechte” zelfvertrouwen zijn allemaal dingen die je tegen kunnen houden in het bereiken van je doel.

Zo kan ik nog heel veel factoren opnoemen die toch echt zorgen dat jij je eigen succes in de weg zit.

Om dit te erkennen en mee aan de slag gaan is voor vele een hele grote stap en ik heb dan ook bij voorbaat al een groot respect voor diegenen die “de stier bij de horens pakt” en zegt dat ze dat ze vanaf nu telkens maar weer in de spiegel durven te kijken en daadwerkelijk naar de naakte waarheid kijken en niet alleen maar zien wat ze graag willen zien. Zij die dit echt aangaan met zichzelf, zetten grote stappen in het directeurschap van hun leven en dus hun onderneming.

Prachtig vind ik dit proces en ben dan ook echt super dankbaar dat ik dit keer op keer mag meemaken en bij mag zijn door middel van het 1 op 1 begeleiding-traject “Werken aan de Winkel”

Wil jij ook samen met mij deze mooie weg bewandelen, let me know en we gaan deze reis samen beleven.

Share This