Met normaal eten uit de supermarkt jezelf gezond & energiek eten kan dat?

Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe die succesvolle onderneemster die je op social media voorbij ziet komen het allemaal voor elkaar krijgt. Zij ziet eruit alsof ze energie voor 10 heeft. Met het gemak staat ze iedere dag opnieuw voor al haar klanten klaar. Daarnaast zorgt ze voor haar man en kinderen. En zorgt ze er ook nog eens voor dat ze lekker in haar vel en kleding zit.

En jij bent dag in dag uit aan het ploeteren met je energie. Het liefste wil je iedere ochtend een uur eerder opstaan om alvast heel veel werk af te maken. Maar als de wekker gaat dan lukt het je niet om fit en energiek uit bed te springen. Qua eten verwacht je dat je wel goed zit.  In de ochtend begin je goed. Je neemt een klein bakje yoghurt met een beetje muesli. Tussen de middag eet je 2 crackers met 30+ kaas of een beetje kipfilet. Zo af en toe wissel je af met een salade.

Maar die middagen. Iedere dag zo rond 4 uur slaat de eetbui toe. Het ene koekje bij de thee werden er twee. Die zak pepernoten die je alvast voor het weekend had gekocht is ook al bijna op. Dat stemmetje in je hoofd gilt er op los ‘zie je nou wel, je kan het toch niet’, ‘Laat ook maar, morgen begin ik wel weer opnieuw’…. Het valt je zwaar. Je bent vastberaden om het morgen goed aan te pakken zodat je echt bruist van de energie. Je bent vastberaden om die klantenmagneet te gaan worden.

Je mag het laten gaan, je bent niet de enige die hiermee aan het worstelen is.

Vaak krijg ik de vraag ‘Claudia hoe doe jij het dan? Hoe kan het dat jij zoveel energie hebt terwijl je het zo druk hebt.? Waar koop jij je boodschappen, eet iedereen met je mee?’ Of Hoe kan het dat jij geen last hebt van je hormonen?’

Het allerbelangrijkste om te weten is dat je lichaam de juiste voeding nodig heeft om je de energie te geven die je nodig hebt. De energie die er voor zorgt dat jij lekker in je vel en kleding zit. Dat je straalt van zelfvertrouwen, dat je geen last meer hebt van hormoonschommelingen. Als jij echt lekker in je vel en kleding zit dan ga je dit ook merken in je bedrijf.

Mijn hormonen, wat hebben die te maken met het succesvol maken van mijn bedrijf en leven

De meeste vrouwen weten wel dat een mars, een blikje Red Bull of die reep chocolade ze snel energie geeft, maar daarna juist voor ellende zorgt. Wat ze helaas niet weten is hoe je in de supermarkt de producten kiest die je wel de juiste energie geven. Welk eten ervoor zorgt dat je wel lekker in je vel en kleding zit en waarmee je de energie hebt om van hun bedrijf echt een succes te maken.

Hormonen zijn boodschapperstofjes die je ervoor zorgen dat je lichaam in balans is. Is je lichaam in balans dan krijg je als vanzelf meer energie. Je zit lekkerder in je vel en kleding en krijgt daardoor meer zelfvertrouwen. Zijn je hormonen in balans dan heb je meer rust in je hoofd en lukt het je veel beter om alles overzichtelijk te houden.

Meer energie hebben en ook nog eens je hormonen in balans brengen met normaal eten uit de supermarkt is echt mogelijk. Doordat je jezelf het eten gaat gunnen dat je energie geeft, zal je gaan merken dat je zelfverzekerder gaat worden. Je klanten gaan je energie voelen en je wordt een echte klantenmagneet. Het zorgt ervoor dat jij met plezier naar jezelf in de spiegel kijkt.

Hoe gaaf zou dat zijn, als je bruist van de energie en het zelfvertrouwen waarmee je van je eigen bedrijf een groter succes kan gaan maken.

Tijdens het Werken aan de Winkel Event ga ik je alles vertellen over voeding. Wat heb je nodig en zorg je ervoor dat je iedere dag met normale voeding uit de supermarkt lekker in je vel en kleding zit. Tijdens dit event ga je al ervaren wat eten met je doet. Wij gaan ervoor zorgen dat je lekker eet en alle energie krijgt en vast blijft houden om na het event direct aan de slag te gaan om van jouw leven en bedrijf vol zelfvertrouwen een groot succes te maken.

Over Claudia

Claudia Vesters is Gewicht, Hormoon en Leefstijlcoach. Zij leert 35+ vrouwen hoe ze met ‘normaal’eten hun gewicht, hormonen en leefstijl in balans krijgen. Wil jij meer van Claudia weten en horen, kom dan naar het Werken aan de Winkel Event van 2 + 3 februari 2019. Wees Welkom en kom erbij

Werken aan de Winkel Event

Koop hier je ticket voor het Werken aan de Winkel Event van 2 + 3 februari 2019

Share This