Je bent echt goed bezig, je weet precies wat je wilt en hoe je het wilt.

Steeds weer komen de ideeën op in je hoofd, pfff waarom altijd s ’nachts, ik wil slapen.

Wow het is al 03:00 uur en ik lig nog steeds klaarwakker, over 4 uur gaat de wekker, de kleine moet naar school, ik heb 3 klanten, de was moet echt vandaag aan kant, maar wauw wat een gaaf idee heb ik in mijn hoofd, dit moet ik echt niet vergeten, is zo briljant. Ondertussen gaat de klok tik tak verder en ja hoor daar hoor je de wekker.

Een perfect doel,  die niet tot uitvoering komt want ja je bent oververmoeid en dan moet je keuzes maken. Kinderen gaan voor, ontbijt voor school is essentieel voor de kleintjes, zij moeten echter nog de hele dag kunnen functioneren, als je vandaag de was niet doet heeft man lief morgen geen overhemd om naar die belangrijke vergadering te dragen, o ja om 10:00 uur heb ik een klant en daarna moet ik meteen door naar de volgende en dan heb ik een uurtje en de kinderen moeten opgehaald worden… Voor je het weet is het 17:00 uur en sta je alweer uitgeput in de keuken voor het avondeten en denk je bij jezelf, Wat was nu ook alweer dat geniaal idee/doel waar ik vannacht de hele nacht door heb wakker gelegen?

Tip:

Neem een prachtig mooi notitieboekje en een leuke pen die je overal mee kunt nemen en zodra er iets in je hoofd schiet, schrijf je het op, vanaf dat moment kun je het loslaten en doorgaan met wat je op dat moment moet doen, dan later op een tijd dat je er bewust voor kunt nemen ga je ervoor zitten om te kijken hoe en waarom je dit uit gaat voeren.

Share This