The biggest adventure to take is to live the live of your dreams

 

Wist je dat meer dan 80 % van de mensen elke ochtend opstaan en zonder er maar een seconde bij stil te staan weer hetzelfde doen wat ze die dag ervoor ook deden? Dus 80 % van de mensen neemt het leven maar hoe het komt. Het ergste van al is dat 9 van de 10 personen echt zo ongelukkig worden met dag met wat ze dag in, dag uit steeds maar moeten doen en daar geen bevredigende beloning of waardering voor terug krijgen. WAT? Ze nemen daar gewoon genoegen mee?

 

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”

Herken je deze uitspraak?

Waarom?       

Je kunt ook zeggen “Gewoon doen? Doe niet zo gek.

Wat is ‘gewoon ‘ Niets is gewoon, gewoon bestaat niet.

Samen met ons bewust worden dat jij je leven kunt gaan leiden waar je echt gelukkig van wordt, je eigen successen mag gaan behalen, dat is toch gaaf?

Erachter komen waar jij elke ochtend dolblij je bed voor uitkomt of het nu maandag, dinsdag of welke dag van de week dat het ook is.

Wat is voor jou belangrijk, waar haal je de juiste energie vandaan, wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen. Hoe jij je brein slim in kunt zetten, om jou successen te behalen? Hoe kom je Non-verbaal en verbaal over? Hoe zit het met je uitstraling? Een spiegel voor je houden en daar figuurlijk echt naar jezelf kijken.

Daar begint voor jou de reis naar je tofste leven met je onderneming.

Stop met wensen, Start met doen

 

Share This